Gratis verzending vanaf €50
3 jaar op rij beste CBD product
Getest & geanalyseerd
24 uur online support

Binnen 14 dagen retourneren

Verzenden en retourneren

U heeft een bestelling geplaatst. Wanneer kunt u uw bestelling thuis verwachten?

Als u de bestelling voor 15:00 plaatst kunt u de bestelling de volgende dag verwachten. Soms kan de verzending iets vertraging oplopen wat kan uitlopen tot maximaal 2 werkdagen.
Tijdens uw bestel proces kunt u kiezen uit DPD en PostNL bij beide leveranciers ontvangt u van ons een track en trace code

Mocht de bezorging van uw pakket langer duren dan 2 werkdagen neem dan contact op met onze customer care. U kunt dit doen door middel van de online bericht functie rechts in de hoek, telefonisch 0251-295117 of via de mail customercare@landracer.nl

Wij verzenden ook buiten Nederland. Elk land heeft zijn eigen wet en regelgeving daarom vragen wij u om deze goed na te gaan voordat u besteld vanuit het buitenland. Alle bestelling die geplaatst worden buiten Nederland zijn op eigen risico.
Ja dat kan, Omdat je het product van te voren niet goed kunt beoordelen heb je bij koop op afstand een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd. Binnen de termijn kun je laten weten dat je het product wilt retourneren en je krijgt dan binnen 14 dagen je geld terug, de retourkosten zijn wel voor uw eigenrekening. Wij zullen retouren het aankoop bedrag alleen als het product ongeopend en in nieuwstaat verkeerd.
Als u uw producten wilt retourneren betaald u als klant de retourkosten van €6,95 voor het pakket. Mocht het gaan om een defect product dan zal Landracer de retour verzendkosten op zich nemen.

Retourneren

Mocht u uw artikelen willen retourneren dan kunt u dat makkelijk doen via ons retourneer portaal. U heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen en binnen deze tijd mag u de producten zonder reden van opgave retour sturen. Mits de producten die worden geretourneerd in nieuwstaat zijn en ongeopend. Mochten de producten toch zijn gebruikt dan kunnen wij deze niet accepteren.
Heeft u vragen of opmerkingen? Op onze F.A.Q. pagina staan de meestgestelde vragen. Wij helpen u vanuit daar graag verder!