01

Transpirantie

Landracer houdt het gehele proces transparant voor de winkels en de eindconsument. Het is van belang dat we de kwaliteit en de veiligheid van onze producten kunnen blijven garanderen. Alle Landracer producten zijn geanalyseerd en volledig traceerbaar. Op onze website kunt u de laboratorium uitslagen terug vinden van de CBD-oliën.

02

Testen & analyseren

Samenwerken met de juiste organisaties is van uiterst belang om je producten individueel en onafhankelijk te laten testen. Daarom werkt Landracer samen met Canna Fundación om al onze CBD-oliën te laten testen op cannabinoïden en onzuiverheden.

Canna Fundación is een non-profit organisatie die gespecialiseerd is in het onderzoeken van cannabis gerelateerde stoffen. Naast jaren lange ervaring heeft Canna Fundación in indrukwekkend scientific board bestaande uit: MSc. Iñaki García, prof. Manual Guzmán en Susan Brunschoten.

03

Kwaliteit

De waarborging van onze kwaliteit heeft te maken met enkele sectoren waarvan de belangrijkste factor bepalend is. En dat zijn onze basis grondstoffen al onze basis grondstoffen voor de Landracer CBD-oliën zijn met grote zorg geselecteerd voordat ze worden verwerkt in onze producten. Onze grondstoffen worden vervaardigt uit Europese industriële hennep en worden tot extract geproduceerd onder HACCP normen.

Het eind product wordt tot stand gebracht in Nederland waarbij er gebruikt wordt gemaakt van een PDCA cyclus en de HACCP normen.

CLOSE

Productcategorieën

Add to cart